Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпаття насувається циклон із Сибіру – синоптики

На Закарпаття насувається циклон із Сибіру – синоптики
Після закінчення "бабиного" літа на Закарпатті спостерігається погіршення погодних умов. Причини пояснюють спеціалісти.

Як і було напередодні анонсовано синоптиками, з понеділка всю Закарпатську область, як і Західну Україну, охопили сильні дощі. Опади, які розпочались з ночі, місцями супроводжуються поривами північного вітру до 15-20 метрів за секунду.

Зміна погодних умов, за словами синоптиків, пов’язана із приходом в область Північно-Східного циклону, який рухається з Сибіру та несе за собою холодні повітряні маси. Зміни відбудуться й в температурних режимах.

Хоч одягатись і доведеться тепліше, однак щоденно брати із собою парасольку закарпатцям не потрібно. Середина тижня, за прогнозами гідрометценру, пройде без значних опадів, щоправда вони повернуться під закінчення тижня, а в горах спостерігатиметься випадання мокрого снігу.

Погодні умови не супроводжуватимуться негативними наслідками для області. Підняття рівня води в закарпатських річках очікується не більше одного метра в межах корінних берегів. Більше про погодні умови в краї – у сюжеті "М-студіо".




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
АннаКирова 26 жовтня 2017 15:52
Не нравится 0 Нравится
Так погода нині сувора
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: