Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дострокових виборів хочуть більше половини українців, - результати опитування

Дострокових виборів хочуть більше половини українців, - результати опитування
55,8% респондентів, опитаних Центром соціальних досліджень "Софія", виступають за проведення дострокових виборів Верховної Ради й 53,1% - за проведення дострокових президентських виборів.

Про це свідчать результати опитування, представлені в прес-центрі Українських Новин.

Крім того, 37,4% респондентів не підтримують ініціативу розпуску нинішнього парламенту й проведення дострокових виборів, 6,8% не визначилися з відповіддю.

38,8% проти проведення дострокових президентських виборів і 8,1% не визначилися з відповіддю на це питання.

При цьому якби вибори пройшли на найближчому тижні, обов'язково пішли б голосувати 40,2% опитаних, не впевнені, але швидше за все прийшли б 30,8%, не впевнені, але швидше за все не пішли б 7,5%, не пішли б - 16,6%.

Ще 4,9% опитаних не змогли дати відповідь на запитання.

Опитування проводилося з 5 по 13 жовтня поточного року у всіх адміністративних областях України, за винятком тимчасово непідконтрольних державної влади територій Донецької й Луганської областей і анексованого Росією Криму.

Усього було опитано 2 005 респондентів у віці від 18 років методом особистого інтерв'ю вдома.

Статистична погрішність не перевищує 2,2%.

Як повідомляли Українські Новини, 74,2% опитаних центром соціальних досліджень "Софія" вважають, що влада веде Україну в неправильному напрямку.

Також 56,7% опитаних центром соціальних досліджень "Софія" підтримують ініціативу про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових парламентських виборів.

Джерело : Українські новини


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: