Вхiд на сайт
Авторизацiя

Роботу Порошенка схвалюють тільки 13% українців

Роботу Порошенка схвалюють тільки 13% українців
79% респондентів, опитаних Центром соціальних досліджень "Софія", не схвалюють роботу Петра Порошенка на посаді Президента. Про це свідчать результати опитування, представлені на прес-конференції в прес-центрі Українських Новин.

За результатами опитування, роботу Петра Порошенка скоріше не схвалюють 32,7% респондентів, повністю не схвалюють - 46,3%, повністю схвалюють - 1,6%, скоріше схвалюють - 11,6%, не визначилися з відповіддю - 7,8%.

Опитування проводилося з 5 по 13 жовтня поточного року в усіх адміністративних областях України, за винятком тимчасово непідконтрольних державній владі територій Донецької і Луганської областей і анексованого Росією Криму.

Всього було опитано 2 005 респондентів у віці від 18 років методом особистого інтерв'ю вдома.

Статистична похибка не перевищує 2,2%.

Як повідомляли Українські Новини, 74,6% респондентів, опитаних Центром соціальних досліджень "Софія" у вересні, не схвалюють роботу Президента Петра Порошенка.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: