Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що підготували зорі: гороскоп на сьогодні, 23 жовтня, для всіх знаків Зодіаку

Що підготували зорі: гороскоп на сьогодні, 23 жовтня, для всіх знаків Зодіаку
Астрологи підготували гороскоп на cьогодні, 23 жовтня, для всіх знаків зодіаку. Читайте, чого очікувати від зірок у понеділок і як зробити цей день незабутнім!

Овен (21.03 - 20.04)


Сьогодні Овни можуть бути схильні до ідеалізму. Можлива тенденція ідеалізувати кохану людину, чоловіка. Змінена ситуація вимагає підстроювання під обставини, вміння досягати згоди з глибоко інтимними і життєво важливими питаннями. Не виключені зміни в умовах роботи, лікування, обслуговування, взаємодії з діловими партнерами. Зірки нагадують, що поступки необхідні лише в межах договору і здорового глузду, не варто плутати дипломатичність. з втратою своєї особи або законних прав.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять не відступати від дипломатичної лінії поведінки, але додати до неї обачність, далекоглядність і вміння тримати психологічну дистанцію. Навіть при появі нових клопотів і додаткових приводів для занепокоєння, не варто метушитися, підвищувати темпи в збиток якості. У будь-яких відносинах бажано слідувати правилам і сумлінно виконувати свою частину обов'язків. Якщо ви комусь допомагаєте, корисно уточнити умови угоди, не варто діяти з жалості або на довірі.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків день перевірить на вміння ладити з людьми і бачити чужі мотиви. Можуть виникнути нові нюанси у спілкуванні з партнерами, клієнтами, колегами, помічниками. Не варто виходити за рамки договору: найкращі перспективи у регламентованих відносин, в яких строго розподілені права і обов'язки. Взаємодіючи з ким-небудь без гарантій, ви ризикуєте погіршити своє становище. Не варто довірятися випадку, розраховувати на порядність малознайомих осіб і на пунктуальність сумнівних організацій.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Ракам не завадить дисципліна в роботі, відповідальність у домашніх справах. Можливо, вам доведеться реорганізувати побут, робочий простір або творчу лабораторію. Можуть вимагати перебудови близькі стосунки, що впливають на ваш спосіб життя: подружжя, давній роман, тісне ділове партнерство, батьківсько-дитячі зв'язки. Слідувати правилам і вчасно огинати «гострі кути» буде нескладно, якщо мислити реальними категоріями і не витати в хмарах, дотримуватися заданих стандартів і термінів.

Лев (24.07 - 23.08)

День вселяє Левам оптимізм, допомагає раціональніше поглянути на тривожні тенденції. З багатьма завданнями допоможе впоратися перевірений алгоритм дій. Можливо, ви виявите, що ще не всі можливості минулого періоду вичерпані в повній мірі. У навантаження до позитивних моментів, можуть з'являтися проблемні відчуття: старі сумніви, схильність піддаватися впливам. У самий приємний момент вас може відвідати відчуття дежавю з негативним відтінком, наприклад, недовіра до людини або ситуації.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто врахувати всі нюанси домашньої ситуації. Участь у сімейних справах благотворно позначиться на матеріальному становищі, благоустрій побуту, ділові зв'язки, але внесе дисонанс у спілкування, засноване на приватності та довірі. На подружні відносини неоднозначно вплине контакт з батьками. День вдалий для планових покупок і угод з прозорими умовами, надійними гарантіями. Варто відкласти зустріч з індивідуальним консультантом по приватній делікатній справі: з лікарем, психологом, ріелтором.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні головною зброєю буде чарівність, а слабким місцем виявиться здоров'я. Перешкодою в будь-яких справах може стати поганий сервіс. З'явиться сміливість, зросте винахідливість, можна приступати до розробки проекту, циклу поїздок або пошуків. Зірки нагадують про зміну пріоритетів, радять переглянути способи зв'язку в джерелах фінансування, рекомендують робити ставку не на особисті якості, а на ресурси, нарощувати, в першу чергу, не особистий авторитет, а матеріальну та інформаційну базу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто переносити творчий фантазійний стиль мислення в практичні сфери, в тому числі, в матеріальну. Потрібно врахувати всі нюанси бюджету і здійсненого вибору, інакше хороше рішення буде супроводжуватися побічним ефектом. Бажано бути обачнішими в ініціативах, продумувати маневри, уникати протиправних дій. У відносинах настав період поступок і погоджень, не час претендувати на явне лідерство і безумовний авторитет. Може активізуватися таємний роман, симпатія.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям важливо не зійти з правильного у всіх відносинах шляху на сумнівний. Є умови для поліпшення в справах, але краще не починати з нуля, безпечніше спиратися на тверді принципи, слідувати перевіреним шаблонами. Бажано провести межу між особистими духовними пошуками та бізнесом. В любовних відносинах намічається період гармонізації, односторонньої або взаємної активності. Енергію почуттів і симпатій добре використовувати для закріплення союзу та його перекладу на наступний логічний рівень.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У Козерогів зростає бажання змінити мету або роль, покінчити з обридлим експериментом і повернутися до справи по душі. Зобов'язання чи зацікавлені люди не відпустять вас просто так, на зміну іміджу і образу життя потрібно час. Можливо, вам доведеться закрити справи, довести своє право на догляд, пошукати компроміс. День знижує витривалість і підвищує чутливість, змушує зайнятися не тим, чого хочеться. Оптимізувати роботу, уникнути помилок і втоми допоможе відпрацьована система дій.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліїв день надихне і дає надію. Події додадуть оптимізму в справах і в особистому житті, допоможуть отримати моральне задоволення. Позитивну роль відіграють досягнуті раніше результати, в тому числі, плоди реклами, навчання, подорожей, співпраці з іноземцями. Можлива ілюзія відсутності змін, може з'явитися спокуса піти від нових завдань, закрити очі на справжній стан справ. Однак не все однозначно, може викликати питання ідеологічна платформа дій, фінансова ситуація.

Риби (20.02 - 20.03)


Для Риб зростає ризик помилок. Замість нового перспективного напряму, є небезпека піти по знайомій дорозі, що веде в нікуди. День вимагає вірності обов'язку і обраної ідеї, може пробудити помилкове почуття провини, докори совісті. Не виключено, що їх використовують в якості пресингу інші люди, щоб утримати вас у не вигідною вам ролі. Виконуючи свій обов'язок, не варто брати нову відповідальність. Добре зайнятися найбільш терміновим і цікавою справою.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: