Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українцям будуть по-іншому нараховувати бали за порушення ПДР

Українцям будуть по-іншому нараховувати бали за порушення ПДРКерівник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій закликав негайно впровадити фото- і відеофіксацію порушень Правил дорожнього руху і змінити систему для позбавлення прав водіїв-зловмисників. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Масовий водій-вбивця Олена Зайцева. Лише за 1,5 року її «водійської кар’єри» на неї було складено 6 постанов за порушення ПДР. Треба не тільки терміново впроваджувати автоматичну фото-відеофіксацію порушень ПДР, але і змінити систему нарахування балів, яка б дозволила позбавляти таких горе-водіїв права керування», — заявив він.

Нагадаємо, раніше ми публікували коментар відомого автогонщика і журналіста Олексія Мочанова на тему ДТП в Харкові і ситуації на дорогах в цілому.

За матеріалами autonews.ua


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: