Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові невідомі напали на чоловіка: побили і його, і автівку

У Виноградові невідомі напали на чоловіка: побили і його, і автівку
Правоохоронці з'ясовують всі обставини, особи хуліганів встановлені

Правоохоронці розслідують факт хуліганства у Виноградові, за якого четверо чоловіків нанесли тілесні ушкодження мешканцям смт.Королево та пошкодили їх автомобіль. За фактом відкрито кримінальне провадження

Вчора, 19 жовтня, поліцейські отримали повідомлення від про те, що на вулиці Копанській у Виноградові четверо невідомих побили чоловіка та пошкодили його авто.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що інцидент трапився поблизу автомайстерні. Саме там до двох мешканців смт.Королево Виноградівського району, 49-ти та 33-х років, підбігли четверо чоловіків і побили одного із заявників та намагалися нанести тілесні ушкодження іншому. Окрім цього, металевими прутами довжиною до 1 метра нападники пошкодили автомобіль «Audi A7».

Виноградівські поліцейські встановили особи хуліганів та затримали їх. Усі вони є односельцями потерпілих. На даний момент правоохоронці отримують доказові свідчення. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Одному із затриманих уже повідомлено про підозру у вчиненні ним вказаного злочину та направлено клопотання д суду щодо обрання йому запобіжного заходу.

Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: