Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті трапилися 3 пожежі

За добу на Закарпатті трапилися 3 пожежі
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 41 виїзд. Хибних викликів не зареєстровано.

19.10.2017 о 06:28 - пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, с. В.Водяне, вул. Зелена. Вогнем знищено покрівлю на площі 59,5 м2, перекриття на площі 20 м2, а також пошкоджено горищне перекриття, стіни та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються.

19.10.2017 о 08:58 - пожежа в надвірній споруді (котельня) за адресою: Мукачівський район, с.Форнош, вул.Беке. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 4 м2. причина та збитки встановлюються.

19.10.2017 о 11:08 - пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, с.Вонігово. Вогнем знищено дві житлові кімнати, пошкоджено стіни та частину домашнього майна. Причина та збитки встановлюються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: