Вхiд на сайт
Авторизацiя

3 осінні дієти, які допоможуть скинути зайві кілограми без зусиль

Настання холодів – це прекрасний привід підвищити свою активність і скоригувати харчування.
3 осінні дієти, які допоможуть скинути зайві кілограми без зусиль

Осінні дієти дозволяють піклуватися не тільки про красу фігури, але і сприяють насиченню організму вітамінами, які необхідні для зміцнення імунітету перед сезонними спалахами інфекцій.

Овочева дієта


Восени – саме час побалувати себе сезонними фруктами і овочами. Недорогі кавуни, дині, яблука, помідори, гарбуз, моркву і капусту можна знайти на прилавках аж до середини листопада. Вам залишиться тільки навчитися готувати з них низькокалорійні страви.

Для дієтичного раціону добре підійдуть овочеві супи з капусти, селери, болгарського перцю і томатів, тушкована капуста з невеликою кількістю масла, приготована в пароварці або на грилі риба і курячі грудки. Не забувайте і про червоне м’ясо – воно багате на вітамін В12, який прискорює обмін речовин.

Гарбузова дієта

Своє осіннє меню можна настільки урізноманітнити гарбузом, що під час дієти ви не помітите ніякого дискомфорту. Гарбуз корисний тим, що виводить токсини, очищає організм і зміцнює імунітет. Є в ньому і вітамін С, який врятує від осінніх застуд, і вітаміни групи В, які не тільки справляться з втомою, дратівливістю і безсонням, а й зроблять волосся пишним, а нігті міцними, і вітаміни А і Е – головні борці зі зморшками і передчасним старінням, і вітамін К, що впливає на згортання крові, якого практично немає в інших овочах.

Яблучна дієта

Яблука – головний фрукт осені. Вони допомагають прискорити обмін речовин, завдяки фруктозі забезпечують організм енергією і налагоджують роботу мозку, а також відмінно борються із зайвою вагою, так як в 100 г продукту міститься всього 40 ккал. Під час яблучної дієти фрукти можна їсти не тільки в первозданному вигляді, але і запікати їх в духовці і готувати пюре.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: