Вхiд на сайт
Авторизацiя

Піротехніки Закарпаття знищили два боєприпаси часів минулих війн (ФОТО)

Піротехніки Закарпаття знищили два боєприпаси часів минулих війн (ФОТО)
18 жовтня, група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спец. призначення двічі виїжджала на вилучення та знищення боєприпасів: мінометної міни калібром 82 мм та артилерійського снаряду калібром 122 мм часів Другої світової війни.

Мінометну міну було виявлено у селі Бедевля Тячівського району місцевим мешканцем під час проведення земляних робіт на території власного дворогосподарства.

Інше повідомлення, про виявлення надійшло 17 жовтня з міста Виноградів. Виявилось, що місцевий житель, під час збирання грибів в лісовому масиві урочища «Дубки» виявив предмет схожий на вибухонебезпечний. По прибуттю, піротехніки ідентифікували знахідку, як артилерійський снаряд часів Другої світової війни калібром 122мм. Пізніше його було знищено у спеціально відведеному місці.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян дотримуватися правил поведінки з вибухонебезпечними предметами. У разі їх виявлення треба негайно повідомляти про це за номером «101» або «102».

Категорично забороняється навіть торкатися їх, пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом. Не можна здійснювати на вибухонебезпечну знахідку звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до таких впливів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: