Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зник чоловік (ФОТО)

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зник чоловік (ФОТО)
14 жовтня пішов з дому і не повернувся 44-річний мешканець с.Старе Давидково Мукачівського району Напуда Мирослав Михайлович. Чоловік проживав разом з родичами. Зниклого оголосили у розшук

Із заявою про зникнення чоловіка до поліцейських Мукачівського відділення поліції звернувся брат зниклого. Чоловік повідомив, що 14 жовтня, близько 10.00 год, його рідний 44-річний брат Мирослав Напуда, пішов з дому і по теперішній час не повернувся.

Прикмети зниклого: зріст 180-185 см, середньої тілобудови, волосся сиве коротке (близько 2 см). Особливі прикмети: мав два рубці - на лобі та потилиці і вибите татуювання групи крові на зап`ясті лівої руки.

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зник чоловік (ФОТО)

Працівники поліції звертаються до всіх небайдужих громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе в розшуку зниклого чоловіка, повідомити до Мукачівського відділення поліції за телефонами (050) 967 67 30, «102» або в найближче до вас відділення поліції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: