Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міносвіти затвердило нові правила прийому до вищих навчальних закладів на 2018: що змінилося

Міносвіти затвердило нові правила прийому до вищих навчальних закладів на 2018: що змінилося
Міністерство освіти і науки затвердило правила прийому до вищих навчальних закладів на 2018 рік з можливістю подачі 7 заяв на 4 спеціальності на місця державного і регіонального замовлення.

Про це йдеться в умовах прийому, опублікованих на сайті Міносвіти.

При цьому кількість заяв на контракт обмежуватися не буде.

Також вказано, що в 2018 році будуть прийматися сертифікати зовнішнього незалежного тестування 2016 2017 і 2018 років (при цьому оцінки з іноземних мов будуть враховувати тільки за сертифікатами за 2018 рік).

У 2018 році абітурієнти, які вступають на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання, за кількома винятками, будуть подавати заяви тільки в електронній формі.

У 2018 році реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів і завантаження в них необхідних документів розпочнеться 2 липня і закінчиться 25 липня.

Прийом заяв і документів почнеться 12 липня.

Особи, які вступатимуть до вузів на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, зможуть подавати заяви до 20 липня.

Абітурієнти, які вступатимуть тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання – до 26 липня.

Творчі конкурси будуть проведені в декілька сесій з 14 до 26 липня; вступні іспити – з 21 до 26 липня; співбесіди – з 21 до 23 липня включно.

Рейтинговий список абітурієнтів, із зазначенням рекомендованих до зарахування, сформують і оприлюднять не пізніше 1 серпня.

Відзначається, що в 2018 році набір абітурієнтів для здобуття вищої освіти ступеня молодшого бакалавра не проводитиметься.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: