Вхiд на сайт
Авторизацiя

Проник до будинку через вікно: на Рахівщині чоловік поцупив 200 кг волоських горіхів

Проник до будинку через вікно: на Рахівщині чоловік поцупив 200 кг волоських горіхів
Поліція Рахівщини затримала чоловіка, що підозрюється у крадіжці 200 кг волоських горіхів. Крадені горіхи повернуті господарям, за цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження

Вчора, 17 жовтня, з повідомленням про крадіжку до поліції Рахова звернувся житель села Великий Бичків. Заявник повідомив, що з новобудови невідомий викрав 10 мішків горіхів, загальною вагою майже 200 кг.

В ході документування цього правопорушення поліцейські оперативно встановили та затримали особу, що підозрюється у цій крадіжці. Ним виявився 28-річний односелець потерпілого. Як з'ясували, правоохоронці, цей чоловік проводив у будинку потерпілого ремонтні роботи. Відтак, майстер залишив у новобудові не зачиненим вікно, через яке сам вночі проник до будинку та викрав звідти майже 200 кг горіхів, які мав намір в подальшому продати.

Крадені горіхи повернуті потерпілому. За фактом крадіжки слідчий розпочав кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри чоловікові у скоєнні ним вказаного кримінального правопорушення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: