Вхiд на сайт
Авторизацiя

До Ужгорода завітали поважні гості з Індії (ФОТО)

До Ужгорода завітали поважні гості з Індії (ФОТО)


Цими днями обласний центр Закарпаття з робочим візитом відвідали Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті та заступник керівника дипломатичної місії Індії в Україні Г.Р. Міна.

Програма перебування гостей включає чимало цікавих заходів та зустрічей, спілкування з українськими та індійськими студентами, що навчаються на Закарпатті.

Серед іншого поважні гості завітали й до закарпатського КОМІНВЕСТБАНКУ. Сторони обговорили напрями співпраці та поділилися позитивним досвідом:

«Маємо на меті навести зв’язки та тісну співпрацю з індійськими банками та компаніями з метою залучення інвестицій в галузі економіки області. Серед іншого партнерів особливо цікавить сфера туризму та сільського господарства. Тож спільними зусиллями переходитимемо від намічених ідей до формування конкретних проектів», - розповідає Голова правління ПАТ «КОМІНВЕСТБАНК» Мирослав Гісем.

До Ужгорода завітали поважні гості з Індії (ФОТО)


У свою чергу Манодж Кумар Бхарті відмітив важливість ролі регіональних банків у розвитку регіонів. Так наприклад, КОМІНВЕСТБАНК залишається надійним партнером УжНУ, тож здійснює банківську підтримку й операцій з іноземними студентами, серед яких чимало молоді з Індії. Керівництво установи запевнило гостей, що й надалі, як і усі студенти Закарпаття, індійська молодь отримуватиме якісні послуги та надійну банківську підтримку.

До слова, за статистикою торговельний оборот між Індією та Україною з 2000 року зріс утричі, а між Індією та Закарпаттям за цей же період – у 16 разів.

Також у рамках програми перебування відбувся семінар, на якому Манодж Кумар Бхарті Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні провів презентацію можливостей Індії у партнерстві з Україною. Так, за його словами, із загалом 1,25 мільярда населення країни близько 30% не менш багаті, ніж американці та європейці, і вони залюбки подорожують і витрачають при цьому чималі кошти. Закарпаття було б дуже цікаве індійським туристам, однак для цього потрібне насамперед авіасполучення нашого краю з Києвом.

Джерело
До Ужгорода завітали поважні гості з Індії (ФОТО)
До Ужгорода завітали поважні гості з Індії (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: