Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Берегові у місцевої мешканки вкрали коштовну прикрасу (ФОТО)

В Берегові у місцевої мешканки вкрали коштовну прикрасу (ФОТО)
Правоохоронці Берегівського відділу поліції затримали жінку, яка викрала в мешканки села Вари коштовну каблучку. Відкрито кримінальне провадження

Днями до поліції Берегівщини звернулася 27-річна жителька села Вари з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з шухляди спальної кімнати її будинку хтось викрав коштовну каблучку, вартістю понад 6000 гривень.

Працівникам сектору превенції вдалося швидко встановити особу підозрюваної в злочині та затримати 33-річну берегівчанку. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Речовий доказ – викрадений перстень, який підозрювана здала до ломбарду, буде вилучено та повернуто власниці, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: