Вхiд на сайт
Авторизацiя

Слідкуйте за дітьми і домашніми тваринами: важливе повідомлення від міської ради

Слідкуйте за дітьми і домашніми тваринами: важливе повідомлення від міської ради
Як повідомили у міській раді, в Ужгороді розпочали процедуру дератизації, яка триватиме попередньо до кінця тижня. Ужгородців просять не залишати без нагляду дітей та слідкувати за тваринами.

Сьогодні, 17 жовтня, в Ужгороді розпочали дератизацію (винищення гризунів) місць загального користування, у тому числі контейнерних сміттєвих майданчиків, схилів річки тощо. Таку процедуру у місті проводять двічі на рік - весною та восени, це має зменшити чисельність гризунів, що є носіями багатьох інфекційних захворювань, одним з найнебезпечніших серед яких є лептоспіроз.

У зв’язку з токсичними речовинами, які використовуються під час дератизації, ужгородців просять не залишати без нагляду дітей, котрі граються на вулиці, слідкувати за домашніми тваринами.

Цієї весни, нагадаємо, вперше за багато років міська влада профінансувала придбання необхідної за розрахунками фахівців кількості препарату у повному обсязі.

Дератизацію планують завершити до кінця тижня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: