Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансне вбивство в Ужгороді: поліція повідомила ужгородцю про підозру (ФОТО)

Резонансне вбивство в Ужгороді: поліція повідомила ужгородцю про підозру (ФОТО)
Співробітник відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління вже повідомив про підозру в умисному вбивсті ужгородцю. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Співробітник відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області повідомив про підозру в умисному вбивсті ужгородцю. Нагадаємо, вчора, 16 жовтня, співробітники поліції області розкрили вбивство генерального директора місцевого підприємства.

Підозрюваного уже затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, інформують в поліції області.

Читайте також:
Подробиці резонансного випадку: кого підозрюють у вбивстві ужгородського бізнесмена? (ВІДЕО)
Резонансне вбивство в Ужгороді. Оприлюднено ФОТО, ВІДЕО


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: