Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що зорі віщують: гороскоп на сьогодні, 16 жовтня, для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на сьогодні, 16 жовтня, для всіх знаків зодіаку
Астрологи підготували гороскоп на cьогодні, 16 жовтня, для всіх знаків зодіаку. Читайте, чого очікувати від зірок у понеділок і як зробити цей день незабутнім!

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів на першому місці може виявитися робота, здоров'я, низка побутових, ділових чи інших клопотів, відповідальність за домашнього улюбленця. Зірки радять сконцентруватися на самому насущному, інакше погіршиться самопочуття або постраждає якість робіт. Можливий поспіх у зв'язку із закінченням проекту і необхідністю вкластися в графік. Не виключені прикрі перешкоди: дрібні поломки, погана організація робочого процесу, бюрократичні зволікання, розбіжності з колегами та сервісами, медичні помилки.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день додасть енергії, що, укупі з природним практицизмом і завзятістю, формує гарну базу для досягнень. Втрутитися в налагоджений процес можуть зовнішні обставини. Ситуація нестабільна, доведеться дозувати навантаження, коригувати плани, змінювати інструментарій або методику під кожен новий поворот подій. Обійти перешкоди і знайти оптимальне рішення буде нескладно, якщо у вас вже є досвід подолання подібних перешкод. Варто бути терпимішими до зривів і невдач дітей, учнів.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки проведуть день в напрузі. Головним завданням для багатьох Близнюків буде витримати марафон і не зламатися прямо перед фінішною прямою. Аж до ночі вірогідні ускладнення, аврали, непорозуміння, в тому числі, в своєму будинку або офісі, на знайомій території, добре вивченому господарстві або процесі. До зовнішніх проблем можуть додатися психологічні: дратівливість, невіра в успіх. Зросте травмонебезпека. Доведеться йти до кінця: буде важко взятися за нову справу, не закінчивши старе.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день додасть діловитості і кмітливості, дасть потрібний імпульс в цікавому або суміжному напрямку. Загальний курс буде взято правильно, але успіхи можуть бути скромними в силу збігу обставин. На просте завдання може піти вдвічі більше часу і сил, ніж ви думали. Зростає ймовірність проблем в дорозі, в ході технічних та пошукових робіт, при проведенні медичних процедур, отримання замовлених товарів або послуг. Перешкоди можна розглядати як тест на спритність, гнучкість, майстерність.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам доведеться сконцентруватися на практичних справах, які можуть прийняти невідкладний характер. День підходить для уточнення і перегляду бюджету, може бути використаний для прибирання, чищення, сортування речей. Небажані покупки, за винятком необхідних рядових витрат на ведення господарства, продукти, ліки, терміновий ремонт. Рекомендується проявити старанність і пильність навіть при дрібних платежах і розрахунках, так як зростає ймовірність помилитися, переглянути критичну похибку.

Діва (24.08 - 23.09)

В життя Дів цей день вносить суєту, вимагає витривалості, гнучкості, спритності, майстерності. Клопоти можуть бути викликані необхідністю завершити справи, щоб підготуватися до нової ролі, подорожі, навчання. Зростає ймовірність дрібних травм, втоми, нервозності. Можливі проблеми через неуважність, безвідповідальність, байдужого ставлення до свого здоров'я або результату праці. Можна зіткнутися з шахрайством, або результатом власної недбалості, довірливості, двоїстої позиції.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день нагадає про незавершені справи, поставить на вид недоробки, заборгованості, приховані недоліки. Якщо такі є, особливо у великій кількості, доведеться забути про комфорт і налаштуватися на ретельну ліквідацію похибок. Бажано довести до кінця процес роботи, ремонту, прибирання, лікування, закрити борги. Не варто залишати у себе за спиною ворогів, якщо у них є можливість таємно вам шкодити. При неякісній послугу є сенс вимагати переробки або відшкодування збитків.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони сьогодні доб'ються непоганих результатів навіть при наявності перешкод, наприклад, у несприятливих зовнішніх умовах. У будь-якому випадку, праця не буде марною. День допомагає подолати сумніви і протиріччя, впоратися з різноспрямованими завданнями, протестувати інструменти та обладнання, внести корисні поправки в плани, випробувати в справі передбачуваних співробітників. Плюсом до технічного майстерності будуть акуратність і організованість, при роботі в групі - вміла координація зусиль.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто уникати розпорошення сил і витрати часу, правильно вибрати фокус уваги. Ведення декількох напрямків відразу буде посилювати суєту і знижувати якість результату. У відсутність безпосередньої зайнятості, ви можете бути чимось стурбовані, роздратовані. День підходить для лікувальних процедур, прибирання та інших малоприємних, але необхідних робіт. Варто врахувати потенційну конфліктність обстановки: можливі розбіжності в ході виробничої наради, сімейного ради, ділової зустрічі.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять зберігати оптимізм, але проявляти обережність. Незважаючи на хороші перспективи, занадто сміливі кроки можуть бути передчасними. Бажано продемонструвати старанність і акуратність, дотримуватися правил. Особливу скрупульозність варто проявити при виконанні робіт віддалено і співпраці з іноземцями. Сумлінно долаючи труднощі цього дня, ви не тільки відпрацьовуєте борги і позбавляєтеся від зайвого баласту, а й формуєте передумови для майбутнього успіху.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не варто планувати активне спілкування, романтичні заходи, публічні виступи. Ситуації цього дня мають особливе значення, якщо ви здаєте справи, змінюючи курс, обіймаєте посаду, приймаєте на себе зобов'язання. Перш ніж братися за нові справи, доведеться досконально розібратися зі старими, виключити неясності, кричущі недоліки, критичні недоробки. Можливо, доведеться зайнятися чорновою роботою: чищенням, відсівом непотрібного. Не варто відкладати неприємні лікувальні процедури.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто бути готовими до чужого нерівному настрою і викликає поведінки. Неуживчивість і агресивність може продемонструвати клієнт, близька людина. Можливі провокації конкурентів. Небажано дратуватися у відповідь, перехоплювати ініціативу, виконувати за інших їх частина роботи. День покаже ступінь життєздатності романтичного союзу або ділового співробітництва. Якщо вона невисока, не варто за звичкою йти на компроміс і позбавляти себе шансу знайти кращого партнера.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: