Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 15-21 жовтня: Близнюків потішать успіхами, а Стрільцям доведеться розлучитися з приятелем

Гороскоп на 15-21 жовтня: Близнюків потішать успіхами, а Стрільцям доведеться розлучитися з приятелем

Астролог Любов Шехматова підготувала черговий прогноз зірок на наступний тиждень. То ж що на нас чекає?

ОВНИ. У партнерській сфері перезавантаження, доля змусить переглянути відносини з діловими союзниками, коханими, можливо, почати все з чистого аркуша, залишивши позаду баласт відпрацьованих програм у відносинах.

Як рухатися далі – нарізно або разом? Адже не виключено, що спокусливий дух свободи повернеться новим союзом, в якому ви знову наступите на ті ж граблі. Тому краще, зваживши всі "за" і "проти", піти на мирову і будувати альянс на абсолютно інших принципах.

Нині завдання – відкрити в обранців краще, дати їм можливість засяяти новими гранями, воскресивши минулі відчуття.

На цьому етапі ваша духовна еволюція тільки в гармонійному тандемі як на діловому, так і особистому фронті.

Не лінуйтеся, будь-яка робота, побутові проблеми – це вершина для штурму і ви зобов'язані її здолати.

ТЕЛЬЦІ.
Якщо почнуть штурмувати болячки, це сигнал, що спрацьовує інстинкт самозбереження, організм посилає SOS, з метою змусити створити гармонію всередині себе і з навколишнім світом. Тут всі засоби хороші, головне, щоб вас не покидало почуття прекрасного. Це і є формула здоров'я, а ковтати таблетки сенсу немає.

Відпочивайте із задоволенням, працюйте натхненно, заробляйте гроші, інвестуючи їх у добрі справи. Сумлінно тягніть віз службових обов'язків, якщо вантажать, везіть. Втім, ті трудові програми, які ви вже відпрацювали, ось-ось відійдуть в минуле.

Щодо кар'єрних амбіцій – це пройдений етап, шукайте щастя в сімейному колі, робіть ставку на сімейні цінності. І моліться на благовірних, у них почалася щаслива смуга (на рік).

БЛИЗНЮКИ. Ваше серце переповнене піднесеними незатребуваними почуттями, кому їх подарувати? Адже вхолосту цей Божественний дар не повинен перегоріти. Втім, турботлива рука Долі направить вас саме в тому напрямку, де зустрінете своє щастя. Супутник повинен неодмінно вписатися у вимоги особистого ідеалу, поєднавши в собі одночасно риси друга, духовного радника, коханця, ділового союзника. У шлюбних пар трансформація почуттів, а головне – порадують успіхами діти.

На трудовій ниві починається смуга везіння (на рік). Якщо опинилися на фінансовій мілині, трудіться і багатійте. Спектр можливостей широкий. Будьте в курсі всіх новин, активно спілкуйтеся з близькими, сусідами, вчіться адаптуватися в різних ситуаціях. Під лежачий камінь вода не тече. Зміна обстановки, нові враження – це бальзам для душі.

РАКИ. Доля, як в кінофільмі, відмотає назад плівку подій, змусивши вас зануритися в минуле, усвідомити все по-новому. Ця ретроспектива піде на благо сім'ї, виправите помилки, відкинете непотрібне, узявши на озброєння тільки хороший досвід.

Облаштовуйте особисте життя, в любовній, творчій сфері почалася тріумфальна пора на рік. І менше зациклюйтеся на механічній роботі, перевантаження протипоказані. Творіть, займайтеся справами, які дарують насолоду. Тоді будете щасливими, багатими і здоровими.

ЛЕВИ. Вам слід активізувати особисту свободу, розширити простір дій і навчитися пристосовуватися до різних обставин, вдаючись до оригінальних прийомів, щоб отримати бажаний результат.

Ламайте рамки обмежень, заводьте знайомства і дружбу з цікавими людьми, дізнавайтеся всебічно світ, розширюйте духовний кругозір, регулярно міняючи обстановку, накопичуючи свіжі враження, поповнюючи інтелектуальне депо новою інформацією. Створеним зв'язкам судилося зіграти доленосну роль в діловому співробітництві, тому, якщо вам пропонують разом попрацювати над перспективним проектом, з радістю погоджуйтесь.

В особистому та сімейному житті починається вдала смуга (на рік).

ДІВИ. Не хлібом єдиним живе людина. Як досягти гармонії між духовними інтересами і земними потребами, чому віддати перевагу – матеріальному або духовному? Тут потрібна золота серединка, порушення балансу змусить круто змінити стиль буття. Навчіться правильно розпоряджатися грошима, енергоресурсами, задовольняти не тільки своє Его, але і фінансувати інших, вкладати блага в рентабельні справи, створювати близьким побутовий і духовний комфорт.

Втім, реалізацію власних ідей, планів слід ставити на перше місце. І пам'ятайте: досягне успіху той, хто йде на жертви. Благодійність повинна червоною ниткою проходити через ваше життя.

ТЕРЕЗИ. Готуйте стартовий майданчик для нового злету, перед вами широкий діапазон можливостей для досягнення успіху на творчому, любовному, діловому терені. Демонструйте на публіці свої таланти, досягнення, не плетіть інтриг, не робіть капостей за спиною інших. Навіть якщо стали козлом відпущення – це на благо.

У фінансовій сфері починається фартова смуга (на рік), можете шикувати, але вра^-^те, дасться з лишком не тільки для вас особисто, а з метою, щоб ділилися з іншими.

СКОРПІОНИ.
Нарешті дочекалися, благодатні енергії Небес транслюються через вас, шлагбауми (на рік) всюди відкриті, перспективи райдужні. Втім, шлях кар'єрних устремлінь лежить через підпільні дії, законспіруйтесь і тихо, подалі від цікавих заздрісних очей втілюйте сокровенні задуми. Для публічних виступів ще не час. Посвячувати в справи можна тільки довірених осіб, вірних друзів.

Грошима не смітіть, особисті бажання поставте на друге місце. Ваше завдання – творити безоплатно добро і любов, допомагати нужденним. Це зараз джерело колосальних сил.

СТРІЛЬЦІ. Ви блискучий громадський діяч, неформальний лідер в колективі і гідний благородний товариш. Саме друзі, де потрібно зробити ревізію, служать зараз платформою для духовного преображення.

Натискайте на важелі впливу, використовуючи особисту популярність, демократичність з вигодою для себе. Можливо, з кимось із приятелів доведеться розлучитися, оскільки відносини себе вичерпали.

Професійні здібності блискучі, енегопотенціал високий, ділові соратники надійні, тому тріумф цілком реальний. Хіба що лукавий штовхає в мережі ілюзій, намагаючись дискредитувати вашу репутацію. Тому не розслабляйтеся! Кожен крок, слово вимагає жорсткого самоконтролю. Слідкуйте за реакцією оточуючих, це тест на правильність особистих дій.

КОЗЕРОГИ. Приготуйтеся до успішного кар'єрного злету, саме професія, де розквітає творче покликання, прославить, допоможе розбагатіти. Але за умови, що ви дотепер активно працювали (подяка долі "халявною" не буває), тепер же стали духовно зрілими, мудрими, отримавши визнання і заслужене просування вгору. Головне на олімпі престижу – не переоцінити себе, будьте самокритичні і обов'язково діліться з оточуючими благами.

Приготуйтеся до кадрових ротацій.

У дружній сфері вдалий старт, тепер (на рік) поруч з вами будуть крокувати благородні соратники по духу, інтересам.

ВОДОЛІЇ. Ваше щастя блукає далеко від рідних місць, тут нудно і нецікаво, ніхто вас не помічає. Відправляйтеся в подорож, розширюйте духовний кругозір, пізнавайте світ, вивчайте інші культури, традиції. Там пізнаєте правду, яка перетворить вас, наповнить одухотворенням.

Зараз по ходу ситуацій ви відчуєте інтимний зв'язок з Творцем, що дасть поштовх до формування нової особистої філософії буття, відбудеться "переформатування" ідеалів. Те, що вчора так сильно хвилювало, тепер відійде на задній план, звільнивши місце новим захопленням.

Уникайте диктату, ви залежні від партнерів, співробітників. Більше міркуйте над результатами своїх вчинків, це дасть дивовижні відкриття для особистого прогресу.

У кар'єрі (бізнесі) починається (на рік) період розквіту, увага професіоналам, це ваш зоряний час!

РИБИ. Зіткнувшись з ризикованими ситуаціями, яких боїтеся і хотіли б уникнути, не лякайтеся, у страху очі великі. Сміливо пірнайте в екстрим, тоді виграєте! Так треба, плекайте в собі мужність, загартовувати духом.

Якщо комусь заборгували, не виконали взяті на себе моральні, матеріальні зобов'язання, доля "експропріює" надлишки, поставивши все на свої місця, справедливість восторжествує.

Не шкодуйте про втрати, а робіть правильні висновки, докопуючись до глибини речей. Усвідомлюйте помилки, щоб надалі їх не повторити. Професійна сфера вимагає високої енергетичної динаміки, але вгору на посадовий олімп не рвіться, працюйте в підлеглих ролях, не гребуючи додатковими обов'язками і завданнями.

У бізнесі нечистий ще будує підступи до 9 листопада, і ви повинні вивчити його "почерк".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: