Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сили АТО 10 разів вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму тиші - штаб

Сили АТО 10 разів вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму тиші - штаб
День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці не минув спокійно у районі проведення АТО - незаконні збройні формування 12 разів обстріляли позиції сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

«Так, з опівночі бойовики тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї били по укріпленнях ЗСУ неподалік Талаківки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь на підступах до Гнутового. А протитанковий гранатомет проросійські найманці застосовували біля Павлополя», - йдеться повідомленні.

Зазначається, що на Луганському напрямку під вогонь ворожих гранатометів двічі потрапили позиції української армії неподалік Новоолександрівки і один раз біля Попасної.

За даними штабу, на Донецькому напрямку зафіксований лише один обстріл. Близько 16 години противник з піхотного озброєння обстріляв захисників Авдіївки.

«Сили АТО 10 разів вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму «тиші». Внаслідок бойових дій втрат серед наших військових немає», - додали в прес-центрі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: