Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж доби на Закарпатті горіли три надвірні споруди (ФОТО)

Впродовж доби на Закарпатті горіли три надвірні споруди (ФОТО)
12 жовтня о 18:25 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу в с. Підвиноградів Виноградівського району. Об’єктом пожежі стала дерев’яна будівля літньої кухні, що належить місцевій мешканці.

Для її ліквідації до місця було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди, що дислокується в цьому населеному пункті, а також рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

На час виявлення пожежі вогонь вже повністю охопив будівлю та майно, що знаходилося всередині. Також, існувала загроза перекидання полум’я на поряд розташований житловий будинок. О 19:21 стихію вдалося приборкати. Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються. Травм та загиблих на пожежі не було.

Подібні випадки пожеж мали місце на території Рахівського та Мукачівського районів, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Так, у с. Кобилецька Поляна за поки невідомої причини загорілася літня кухня 54-річного місцевого жителя. В результаті пожежі знищено телевізор та частину домашнього майна.

А на вул. Вишневій, що у с. Зняцево Мукачівського району, горіла надвірна споруда. Наслідками пожежі стали знищені вогнем покрівля та перекриття споруди на площі 25 кв. м., а також пошкоджена частина домашнього майна.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян бути обережними у поводженні з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.

Впродовж доби на Закарпатті горіли три надвірні споруди (ФОТО)
Впродовж доби на Закарпатті горіли три надвірні споруди (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: