Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Пенсійному фонді пояснили, хто отримає найбільше підвищення пенсії у жовтні

У Пенсійному фонді пояснили, хто отримає найбільше підвищення пенсії у жовтні
Найбільше зросте пенсія в Україні у тих пенсіонерів, у яких найбільший страховий стаж. Про це повідомив голова правління Пенсійного фонду (ПФ) України Олексій Зарудний в ефірі "5 каналу".

"Найближчим часом кожен пенсіонер буде проінформований про зміну розміру його пенсії, враховуючи всі складові, відповідно до яких розмір змінився", - сказав Зарудний.

Він зазначив також, що довгий час в пенсійній системі була присутня "зрівнялівка", коли людина практично не працювала або працювала за мінімальну заробітну плату, але отримувалатаку ж пенсію, як і людина, у якої було багато років страхового стажу і висока зарплата.

"Зараз завдяки осучасненню пенсій збільшення відбувається у тих, хто мав більшу тривалість страхового стажу, у кого була велика заробітна плата, з якої сплачувалися страхові внески", - заявив Зарудний.

Нагадаємо, скандальна пенсійна реформа вступила в силу.

Рада скасувала достроковий вихід на пенсію для вчителів, медиків та чорнобильців.

Пенсійна реформа зобов'яже роботодавців брати на роботу людей віком від 45 років за квотним принципом.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: