Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді патрульні двічі зупиняли нетверезу жінку-водія (ФОТО)

В Ужгороді патрульні двічі зупиняли нетверезу жінку-водія (ФОТО)
Учора, близько 23:00 патрульні зупинили авто за порушення правил дорожнього руху та при спілкуванні з водієм помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Жінка, при свідках, відмовилася проходити тест на стан сп’яніння, тому патрульні склали на неї протокол за ч.1 статті 130 та винесли постанову за ч.6 статті 121 КУпАП.

Та це жінку-водія не зупинило – вона й надалі їздила містом і вдруге патрульні зупинили її близько опівночі. Ужгородка повторно відмовилася проходити тест на стан сп’яніння. Так, упродовж 2-х годин вона двічі сіла за кермо напідпитку.

У підсумку полісмени склали на водія адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння, відсутність освітлення номерного знаку та за керування без відповідних документів, повідомляє УПП в Ужгороді та Мукачеві.

В Ужгороді патрульні двічі зупиняли нетверезу жінку-водія (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Мирослав 13 жовтня 2017 13:48
Не нравится 0 Нравится
Невже перший раз вона відкупилася? Думаю, якщо була п’яна і без документів, то обидва рази. Як можна п’яну жінку відпустити збивати людей???
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: