Вхiд на сайт
Авторизацiя

Генеральний прокурор про руйнування ужгородської "Корони": справою займеться спеціальна комісія

Генеральний прокурор про руйнування ужгородської "Корони": справою займеться спеціальна комісія

Сьогодні, під час брифінгу Генерального прокурора України Юрія Луценка в Ужгороді, журналісти підняли питання знищення архітектурних та історичних пам`яток у місті.

Відомо, що за деякими справами і справді були відкриті кримінальні провадження, однак до суду справи та і не лійшли.

"Я пам`ятаю дві справи, які стосувалися знищення пам`яток архітектури, стосовно яких було відновлено кримінальне проадження та замовлено експертизи. На жаль, реальністю є те, що Державна експертиза Міністерства юстиції має величезну чергу. Нам обіцяють розпочати експертизу лише у першому кварталі 2018-го року. Я не можу впливати на швидкість та якість експертизи. Це не є у моїй компетенції", - зазначив Юрій Луценко.


Також за словами прокурора, експертиза триває довго через брак необхідних експертів у країні. Пан Луценко зазначив, що потрібно звертатися до до Голови Верховної Ради та Міністра юстиції з пропозицією збільшити кількість експертів у два, а можливо й у три рази. Тоді усі ці процедури будуть проходити швидше та якісніше.

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: