Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напівмарафон «Mukachevo Half Marathon 2017»: понад 230 учасників зі всієї України та з-за кордону

Напівмарафон «Mukachevo Half Marathon 2017»: понад 230 учасників зі всієї України та з-за кордону
У неділю, 15 жовтня, в Мукачеві відбуватиметься забіг учасників напівмарафону «Mukachevo Half Marathon 2017». Вже зареєструвалось більш ніж 230 учасників зі всієї України та з-за кордону.

Маршрут мукачівського напівмарафону охопить два кола історичною та рекреаційною частинами міста, аби учасники могли насолодитись мальовничими краєвидами, історичними пам’ятками та незабутньою природою. На дистанції спортсменам забезпечена музична підтримка, пункти харчування та гідратації. І звісно ж неймовірно смачна бограч-party на фініші.

У неділю Мукачеві буде перекрито декілька вулиць, а саме: Михайла Грушевського – Пушкіна – Ярослава Мудрого – Партизанську – Берегівську – Льва Толстого – Ілони Зріні.

Обмеження руху на цих ділянках відбуватиметься з 10:00 до 14:00 у зв`язку з проведенням напівмарафону «Mukachevo Half Marathon 2017».

Стартуватимуть змагання з парку «Перемога». Реєстрація триває до п’ятниці на сайті: http://mukachevo-run.in.ua/. Про це інформує Мукачівська міськрада.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: