Вхiд на сайт
Авторизацiя

Збройні протистояння в АТО: поранено чотирьох українських бійців

Збройні протистояння в АТО: поранено чотирьох українських бійців
Ситуація у зоні АТО залишається напруженою. Протягом минулої доби унаслідок бойових дій поранено 4 українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. У відповідь Збройні Сили України 9 разів застосовували зброю на ураження противника. У результаті бойових дій четверо наших військовослужбовців отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, нині ворог фокусує свою активність на Луганському напрямку.

"Так, починаючи з 16:00 і майже до 19:00 години, окупанти чотири рази з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по опорних пунктах біля Новоолександрівки. Наші військові жорстко відповідали противнику з піхотного озброєння", -йдеться у повідомленні.

Унаслідок протистояння близько 18:00 було поранено одного бійця. Також під ворожий вогонь потрапили позиції у Трьохізбенці.

А от на Донецькому напрямку кількість вогневих провокацій дещо зменшилась. Проте і тут бойовики не повністю дотримувались режиму тиші.

"Близько 18:00 години, внаслідок обстрілу наших позицій з озброєння БМП та великокаліберного кулемету, неподалік Зайцевого отримав поранення ще один український боєць. Також уночі ворожий кулемет працював неподалік Майорська", - відзначили у штабі.

Крім того, за уточненими даними, поранено було і двох бійців у районі Широкиного, що на Приморському напрямку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: