Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець на декілька місяців ув’язнив свого боржника та жорстоко знущався над ним

Закарпатець на декілька місяців ув’язнив свого боржника та жорстоко знущався над нимНезаконне позбавлення волі або викрадення людини інкримінують правоохоронці Кременеччини жителю Закарпатської області. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини інкримінують правоохоронці Кременеччини жителю Закарпатської області. Спочатку підозрюваний використовував свого знайомого, як працівника на господарстві, а потім зв’язав та перевіз його з Рівненської області в Тернопільську.

За словами начальника Кременецького слідчого відділу Максима Щура, причиною непорозумінь між двома закарпатцями виявилися фінансові питання. Свого часу один з них позичив іншому велику суму грошей.

Проте повернення боргу не дочекався і запропонував позичальнику відпрацювати дану суму у нього на господарстві на території Рівненської області. Останній погодився і впродовж кількох місяців працював на свого земляка. Згодом боржник заявив, що припиняє роботу, оскільки вважає, що борг відробив сповна.

З цим не погодився “роботодавець” і закрив закарпатця спочатку у власному погребі, де періодично його бив, а згодом, зв’язавши йому руки та ноги пластиковими хомутами, посадив у Mercedes Vito та привіз на Кременеччину, в будинок свого знайомого.

“Ув’язненого” незнайомого чоловіка помітили сусіди. Вони й викликали поліцію. Потерпілого доправили в травматологічне відділення лікарні. У нього медики констатували рвану рану лобної ділянки голови, забої м’яких тканин обличчя, рук, грудної клітки та перелом пальця на руці.

Підозрюваний у скоєному зізнався, але давати будь-які пояснення відмовляється. Наразі вирішується питання про оголошення мешканцю Закарпатської області підозри та обрання міри запобіжного засобу, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: