Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени затримали 21-річного мешканця Перечина за крадіжку запчастини до автомобіля

Полісмени затримали 21-річного мешканця Перечина за крадіжку запчастини до автомобіляДеталь до мікроавтобуса марки «Daf», вартістю близько 5 тисяч гривень, з дворогсоподарства місцевого мешканця викрав 21-річний хлопець. Підозрюваного у злочині поліцейські затримали. За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження.

До чергової частини Перечинського відділення поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з двору, де він зберігав запчастини до автомобіля, невідомі викрали балку, вартістю, близько 5 тисяч гривень.

Правоохоронці відділення поліції розшукали підозрюваного у крадіжці. Ним виявися раніше судимий місцевий мешканець. Чоловік крадену запчастину перепродав знайомому за безцінь.

Зараз полісмени вилучили крадену деталь та повернули власнику. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: