Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті автівка збила велосипедистку: жінка померла в лікарні (ФОТО)

На Закарпатті автівка збила велосипедистку: жінка померла в лікарні (ФОТО)
Іршавські правоохоронці розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій водій газельки здійснив наїзд велосипедиста. Потерпілу з травмами доставили до лікарні.

Вчора, 9 жовтня, у селі Сільце, що на Іршавщині трапилась дорожньо-траспортна пригода. Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи Іршавського відділення поліції встановили, що 26-річний водій автомобіля марки «Газель» рухався заднім ходом та не помітив велосипедиста. Автомобіль наїхав на 57-річну місцеву мешканку. Жінку з отриманими травмами доставили до Іршавської районної лікарні, де за кілька годин вона померла. Що стало причиною смерті потерпілої з'ясує судмедекспертиза.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик. За цим фактом слідчим іршавської поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Наразі призначені відповідні експертизи. В ході слідства буде з'ясовано всі обставини та причини даної дорожньо-транспортної пригоди, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: