Вхiд на сайт
Авторизацiя

Лишила дитину і втекла: на Закарпатті поліцейські розшукали 16-річну горе-матір

Лишила дитину і втекла: на Закарпатті поліцейські розшукали 16-річну горе-матір
16-річну жінку, яка разом з дитиною проживали у обласному соціальному центрі «Матері та дитини» у Перечині, поліцейські розшукали у Мукачеві. Жінка залишила 5-місячну дитину і втекла. Поліцейські повернули матір немовляти до соціального центру.

До чергової частини Перечинського відділення поліції надійшла заява від директора обласного центру «Матері та дитини» у м.Перечин про зникнення молодої жінки. Як повідомив керівник установи, ще 6 жовтня 16-річна жінка пішла з соццентру, зобов`язавшись повернутись, але цього не зробила.

Поліцейські з`ясували, що мати 5-місячного хлопчика вирішила відмовитись від дитини і віддати його на виховання до Свалявського будинку дитини. Однак, не дочекавшись оформлення відповідних документів і своєї виписки з центру, втекла. Молоду матір поліцейські розшукали у м.Мукачеві. Тут вона зупинилась у свого товариша і повертатись до Перечина не збиралась.

Зараз матір хлопчика повернули до центру «Матері і дитини». Вирішується питання з приводу позбавлення її батьківських прав щодо свого сина, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: