Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Укравтодор" планує побудувати новий автобан

"Укравтодор" планує побудувати новий автобан
Державне агентство автомобільних доріг України планує побудувати автобан Львів-Будапешт (Угорщина). Про це йдеться у повідомленні прес-служби “Укравтодору”.

“Державне агентство автомобільних доріг України має намір реалізувати проект нового автобану Львів-Будапешт через КПП “Дийда”. У межах реалізації цього проекту “Укравтодор” спільно із Світовим банком почали підготовку pre-feasibility study проекту будівництва (реконструкції) дороги І категорії Львів-Мукачево”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, новий автобан стане основною артерією для експорту українських товарів у країни Східної та Південної Європи та транзитним коридором міжнародної торгівлі через Україну з Білорусі та країн Прибалтики до країн Східної та Південної Європи, а також забезпечить стале сполучення Закарпаття із іншими регіонами України.

“Нова автострада поєднає Львів з угорським автобаном М-3 Будапешт-Н’їредьхаза і стане головним автомобільним коридором між Україною та Угорщиною”, – йдеться у повідомленні. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в. о. голови Державного агентства “Укравтодор” Славомир Новак заявив, що будівництво автобанів в Україні неможливо без європейського фінансування.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: