Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські лікарі закликають батьків щепити своїх дітей від кору

Закарпатські лікарі закликають батьків щепити своїх дітей від кору

У 2017 році в Україні виник спалах кору. Вже за перші 8 місяців 2017-го року, понад півтори тисячі осіб у різних областях країни захворіли на кір. Двоє хворих дітей на кір, померли.

За словами головного позаштатного епідеміолога департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Вікторії Тимчик, за 9 місяців цього року на Закарпатті зафіксували 116 випадків захворювання на кір. Минулого року, до слова, не було зареєстровано жодного випадку.

111 хворих і 116 - діти віком до 17-ти років. Переважно на кір хворіють люди, які не були своєчасно щеплені від цього недугу.

Головний позаштатний педіатр департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Михайло Радь закликає батьків діток робити їм щеплення, аби в майбутньому убезпечити дитину від хвороби.

За його словами, на Закарпатті є достатня кількість якісної бельгійської вакцини від кору, яку можна отримати у свого дільничного лікаря.

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: