Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті горіли гараж, житловий будинок та літня кухня

На Закарпатті горіли гараж, житловий будинок та літня кухня
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 30 виїздів, з яких один - хибний.

09.10.2017 о 09:38 - пожежа в окремо розташованій будівлі (гаражі) за адресою: м.Свалява, вул. Сковороди. Вогнем знищено автомобіль Mitsubishi та речі домашнього вжитку. В результаті пожежі також частково пошкоджено покриття на площі 60 кв. м поруч розташованої надвірної споруди. Причина та збитки встановлюються.

09.10.2017 о 20:00 - пожежа в житловому будинку за адресою: м.Рахів, вул. Довженка. Вогнем пошкоджено частину електропроводки та перекриття на площі 1 кв. м. Причина та збитки встановлюються.

09.10.2017 о 23:09 - пожежа в допоміжній господарській споруді (літній кухні) за адресою: смт Воловець, вул. Лесі Українки. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 20 м2, а також частково пошкоджено стіни. Причина й збитки встановлюються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: