Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині викрили контрабандистів

На Виноградівщині викрили контрабандистів
Про проведення спецоперції СБУ повідомляли ще минулого тижня.

У ході неї «на гарячому», а саме під час передачі частини хабара в розмірі 2 тисяч гривень, було затримано військовослужбовця-прикордонника Мукачівського прикордонного загону.

Саме він й налагодив схему контрабанди цигарок. Відтак, його було відразу ж затримано та оголошено підозру згідно з ч.1 статті 369 ККУ – Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

У ході спецоперації СБУ, яку вона проводила спільно з внутрішньою безпекою Держприкордонслужби та військовою прокуратурою, було виявлено також місця зберігання підготовлених до контрабанди цигарок. Йдеться про 15 тисяч блоків тютюнових виробів без акцизних марок, що складає близько 2 мільйонів гривень.

На Виноградівщині викрили контрабандистів



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: