Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міносвіти має намір стежити за випускниками вишів

Міносвіти має намір стежити за випускниками вишів
Україна має намір створити систему відстеження працевлаштування випускників вищих навчальних закладів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства освіти й науки, передають Українські Новини.

"Україна планує створити систему відстеження працевлаштування випускників, що допомагає простежити траєкторію випускника кожного вишу після отримання ним вищої освіти. Така система вже функціонує в Польщі. Сторони раніше домовилися про співробітництво в цьому проекті, і зараз МОН зацікавлено інтенсифікувати його", - йдеться в ньому.

Відповідно до повідомлення, на фінальному етапі перебуває розробка нової угоди про співробітництво в галузі вищої освіти між Міносвіти України й Міністерством науки й вищої освіти Польщі, що планується підписати до кінця 2017 року.

Також Україна і Польща мають намір створити спільний музейний простір у рамках транскордонного культурного співробітництва.

Джерело: Українські новини


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: