Вхiд на сайт
Авторизацiя

У пункті пропуску "Ужгород" і досі черги

У пункті пропуску "Ужгород" і досі черги
Як йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби, причиною тому, в першу чергу, є стабільно зростаюча зацікавленість міжнародних перевізників у перетинанні саме українсько-словацького кордону.

Зі слів водіїв, це пов’язано із складнощами в отриманні дозволів на транспортування вантажів територіями інших держав. Вартість словацьких ліцензій значно менша, як і витрати на забезпечення перевезень. Як результат, це спонукає водіїв вантажівок вистоювати довжелезні черги, адже пропускна здатність словацької сторони не «встигає» за зростаючим попитом.

Державна прикордонна служба України, в свою чергу, вживає всіх вичерпних заходів для прискорення пропускних операцій. Прикордонники працюють в штатному режимі. Затримок та зволікань з ДПСУ боку немає.Ускладнює ситуацію лише той факт, що на українсько-словацькому кордоні тільки пункт пропуску "Ужгород" здійснює пропуск вантажних автомобілів. Власне, оформлення вантажів, ліцензій тощо – компетенція митниці, прикордонники ж відповідають за безпекову складову, що, як правило, не спричиняє уповільнень.

З огляду на ситуацію, що склалась, Державна Прикордонна служба радить водіям обирати інші пункти пропуску для здійснення вантажоперевезень.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: