Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гройсман ініціює закон про кримінальну відповідальність правоохоронних органів за тиск на бізнес

Гройсман ініціює закон про кримінальну відповідальність правоохоронних органів за тиск на бізнес
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман ініціює розробку законопроекту про кримінальну відповідальність правоохоронних органів і контролюючих структур за надмірний тиск на бізнес.

Про це він повідомив під час круглого столу "Культура доброчесності як рушійна сила стійкого розвитку", передають Українські Новини.

"Я ініціюю створення робочої групи... щоб за 2-3 тижні ми внесли в парламент законопроект, що передбачає аж до кримінальної відповідальності представників правоохоронних органів і контролюючих структур за надмірний тиск відносно реально працюючого бізнесу", - сказав Гройсман.

Крім того, він зазначив, що протягом 7-10 днів профільний комітет Верховної Ради надасть основу законопроекту про створення Служби фінансових розслідувань.

Нагадаємо, міністр фінансів Олександр Данилюк припускає попереднє створення Служби фінансових розслідувань без прийняття закону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: