Вхiд на сайт
Авторизацiя

На дорогах Закарпаття знову виявили нетверезих водіїв: один з них влетів в електроопору (ФОТО)

На дорогах Закарпаття знову виявили нетверезих водіїв: один з них влетів в електроопору (ФОТО)
За два вихідні дні співробітники груп реагування патрульної поліції Закарпаття склали 18 постанов за водіння в нетерезому стані. Третину водіїв зупинили працівники Хустського відділу поліції.

В суботу та неділю, 7 та 8 жовтня, з 18 постанов про водіння в нетерезому стані, які склали працівники поліції Закарпаття, 6 – в Хустському районі. В п’яти випадках водіїв зупиняли за несправність світлових габаритів. З них чотирьох нетверезих водіїв викрито безпосередньо у райцентрі, ще одного – в селі Драгово. Крім цього, на трасі Мукачево-Рогатин-Львів в Хустському районі співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили «Mitsubishi» за те, що водій був не пристебнутий паском безпеки.

Поліція Виноградівщини задокументувала п’яного водія з 2,4 проміле алкоголю в крові після ДТП. «ВАЗ-2101» в райцентрі не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору. Ще двох нетверезих водіїв у Виноградівському районі зупинили в селі Олешник та в райцентрі. В обох випадках автомобілі зупинили за несправність фар.

В селі Дусино Свалявського району поліція склала протоколи за ст. 130 КУпАП відразу на двох чоловіків з одного авто. «ВАЗ-21099» правоохоронці зупинили через те, що автомобіль мчався населеним пунктом з шаленою швидкістю та з кількістю пасажирів, що перевищує допустиму норму. Поліція встановила, що водій не був власником авто. Компанія відпочивала у одному із сільській барів району і чоловік, що приїхав на «ВАЗ», випив багато алкоголю і передав кермо товаришу, який спожив менше – 150 грамів горілки. Як і водіння в нетверезому стані, так і передача транспортного засобу п’яному водію є порушенням ст. 130 КУпАП, про що і складено відповідні адмінматеріали.

Крім цього поліція задокументувала п’яних водіїв в селах Велика Добронь Ужгородського району, селах Страбичово та Залужжя Мукачівського району, між селами Чумальово-Дулово Тячівського району, в Іршаві та на трасі від райцентру до села Сільце та селі вехнє Водяне Рахівського району, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: