Вхiд на сайт
Авторизацiя

Авторські навчальні програми та онлайн трансляція для батьків: як працює приватний садочок в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Авторські навчальні програми та онлайн трансляція для батьків: як працює приватний садочок в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)


Цього навчального року в обласному центрі Закарпаття з’явилася цікава новинка – свої двері для маленьких ужгородців відкрив Центр розвитку обдарованості «УНІКУМ».

Як розповідає керівник закладу Наталія Сойма, центр має ряд важливих переваг над традиційними дошкільними навчальними закладами:

«Кожна дитини особлива – тому і підхід до неї має бути індивідуальним. Мережа центрів «Унікум» на сьогодні діє вже в декількох містах України. Ми відходимо від звичних програм роботи ДНЗ і працюємо за новими технологіями, які націлені на розвиток дитини з ранніх літ. Важко не помітити, що сучасні діти надзвичайно активні і технологічно «підковані», саме тому важливо у ранньому віці закласти основи розвитку їх здібностей та можливостей, направити цей потік енергії у потрібне русло».

Зокрема у закладі дітки мають змогу займатися лего-конструюванням, дошкільною підготовкою, логоритмікою, вивчати іноземні мови та відчути себе справжнім відкривачем за програмою «Юний дослідник». На базі закладу здійснюється діагностика обдарованості, працює арт-студія та дитячий психолог.

Авторські навчальні програми та онлайн трансляція для батьків: як працює приватний садочок в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)


Приємну новинку встановлено й для батьків – тепер вони можуть спостерігати за малечею онлайн за допомогою спеціальної програми для смартфона.

Набір дітей здійснюється з 2 років. У Центрі працює міні-садочок (з 9.00 – 13.00), садочок повного дня (з 9.00 – 19.00) та підвечірні заняття (16.00 – 18.45).

Для дітей організовано комфортні умови для сну, прогулянок та здорового харчування.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном: 0506453632.

УНІКУМ відкрив свої двері і в Ужгороді! Завітайте до нас! Багато надзвичайно цікавих занять та кваліфікованих спеціалістів! Наш адрес: Набережна Незалежності 21.
тел. 050-645-36-32.

Опубликовано Наталіей Соймой 5 сентября 2017 г.


На правах реклами


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: