Вхiд на сайт
Авторизацiя

Передусім необхідно відновити контроль України над кордоном, - посол США в РФ

Передусім необхідно відновити контроль України над кордоном, - посол США в РФ
Новий посол США в Росії Джон Хантсман заявив, що бажає поліпшити відносини між Москвою і Вашингтоном, проте першим кроком на цьому шляху має стати повернення Україні контролю над міжнародно визнаними кордонами. Про це повідомляє DW.

"Це питання не тільки Сполучених Штатів, але й Європи, Канади і практично кожної іншої розвиненої країни", - сказав Хантсман під час церемонії вступу на посаду.

Посол зазначив, що багато американців вірять в цілеспрямовану спробу Росії підірвати американську демократію через втручання у вибори президента, тому довіра між країнами залишається низькою.

В той же час Хантсман вважає, що Росія має спільні з США інтереси в тому, щоб покласти край загрозі з боку Північної Кореї.

"Діючи разом, ми думаємо, що Сполучені Штати і Росія могли б змусити північнокорейський режим сісти за стіл переговорів і знайти дипломатичне рішення", - цитує Хантсмана інформагенція AP.

Джерело: Українські Новини


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: