Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішла до стоматолога і пропала: поліція Закарпаття розшукала зниклу черницю

Пішла до стоматолога і пропала: поліція Закарпаття розшукала зниклу черницю
Інокиня Свято-Троїцького жіночого Корецького монастиря, що на Рівненщині зникла ще 2 жовтня. Стало відомо, що її знайшли, однак подробиці зникнення наразі не розголошуються.

Правоохоронці знайшли інокиню Свято-Троїцького жіночого Корецького монастиря на Рівненщині, яка 2 жовтня пішла до лікаря та не повернулась.

Інформацію про розшук інокині Світлани (Григорчук) на сайті УПЦ МП розмістили 3 жовтня. Повідомлялось, що черниця мала поїхати до Рівного на прийом до стоматолога, який було призначено на 11 ранку, коли їй почали телефонувати, слухавку дівчина не брала, а згодом телефон взагалі було вимкнено.

"Інокиня Світлана прожила 16 років в монастирі. Вона була дуже хорошою монахинею. Всі дуже переживають за неї. Ми молимося про неї і просимо усіх, кому може бути щось відомо про її місце перебування, повідомити нас або в поліцію", — розповідала ігуменя.

Як з'ясувала ТСН, дівчину розшукала поліція Закарпаття. Вдалось зв'язатись з сестрою знайденої інокині, проте вона була небагатослівною.

"Вже все гаразд. Вона знайшлася. Поки що ми не в тому стані, щоб щось розповідати", - розповіла сестра телефоном.

Пішла до стоматолога і пропала: поліція Закарпаття розшукала зниклу черницю



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: