Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перезавантаження: три способи відпочити, не ідучи у відпустку

Перезавантаження: три способи відпочити, не ідучи у відпусткуБагато з нас нерідко стикаються з емоційним вигоранням і втомою, пригніченістю і стресом. При цьому ми не завжди можемо все покинути і поїхати у відпустку.

Напруга на роботі не запитує, чи скоро у вас відпустка. Вона може виникати несподівано, з різкими змінами умов праці, через непередбачені обставини або просто через велику кількість завдань, які стоять перед нами.

Що робити, якщо стресовий стан посилюється, але піти від роботи неможливо? Експерти порталу The Muse назвали три способи, які допоможуть вам відпочити, не ідучи у відпустку.

1. Поміняйте декорації. Щоб відпочити і відчути прилив сил і натхнення, іноді досить просто змінити обстановку: прибрати на робочому столі, повісити приємну оку картину або фотографію, поставити на стіл вазон з кімнатною рослиною або красиву статуетку. Змініть на краще свій робочий простір, і у вас автоматично покращиться робочий процес.

2. Позбавтесь від рутини. Коли все спокійно і передбачувано, ми почуваємось комфортно. Але іноді ця рутина так затягує, що починає пригнічувати і дратувати. Щоб трохи відволіктися і відпочити душею, змініть свій звичний графік. Влаштовуйте перед роботою тренування, під час обіду не сидіть за комп'ютером, а виходьте прогулятися, плануйте дозвілля на вечір. Коли людина пробує щось нове, вона перезаряджається, включає творче мислення, розслабляється.

3. Відключіться від думок про роботу. Мова йде не про те, щоб не думати про роботу безпосередньо на роботі. Але намагайтеся не хвилюватися з робочих питань вдома, із сім'єю або друзями.

Відключіться від цих думок, коли ви вечеряєте, вигулюєте собаку або лягаєте спати. Постійно думаючи про роботу ви тільки посилюєте свою перевтому. Не тягніться до телефону, щоб перевірити пошту, відкладіть гаджет і почитайте книгу, подивіться фільм або займіться своїм хобі.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: