Вхiд на сайт
Авторизацiя

Варто знати: найнебезпечніше місце в будинку для зарядки телефону

Варто знати: найнебезпечніше місце в будинку для зарядки телефону
Вчені з США виступили із закликом не заряджати мобільні пристрої в цій кімнаті

Американські дослідники закликали не заряджати мобільні пристрої в тих же кімнатах, де сплять люди. На їхню думку, вплив на організм гаджетів вночі під час зарядки стає набагато небезпечнішим.

Поширена побутова звичка встановлювати смартфони на зарядку поруч з ліжком під час сну, - вкрай шкідлива і небезпечна, заявили співробітники американського співтовариства по дослідженню випромінювань. Таке сусідство пристроїв, які заряджаються, вночі може виявитися серйозним фактором появи важких захворювань, вважають вчені.

За словами фахівців, більш як 70 % людей властива звичка класти девайс на зарядку на всю ніч неподалік від голови. Під час такої зарядки акумулятор пристрою стає особливо небезпечним для людського організму.

Дослідники відзначають, що під час сну в організмі кожної людини значно знижуються функції захисної системи, що підвищує чутливість до випромінювання від пристроїв на зарядці. Смартфонами люди користуються практично щодня, і близько 30% захворювань безпосередньо пов'язані з отриманням випромінювання від девайсів.

"Літій-полімерні і літій-іонні випромінюють шкідливі речовини. Випромінювання від смартфона, залишеного на зарядці на всю ніч, може призводити до подразнення шкіри, головних болів, раку шкіри", - констатували експерти.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: