Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зорепади у жовтні: коли пройдуть зоряні дощі та поради від астрологів

Зорепади у жовтні: коли пройдуть зоряні дощі та поради від астрологів
У жовтні 2017 року на Землі очікується 2 метеорних потоки: зорепад Драконіди і Оріоніди. Коли пройдуть зоряні дощі в цьому місяці, а також як ефективно проводити час в цей період.

Зорепад Драконіди

Цей метеорний потік відбувається щороку у сузір'ї Дракона. Період його активності з 7 по 12 жовтня, пік настане 8 жовтня. Кількість горючих частинок коливається в межах від 5 до 15 метрів на годину. Від багатьох метеорних потоків зорепад Драконіди відрізняється тим, що найчастіше має жовтуватий або червонуватий колір. Спостерігати зоряний дощ зможуть жителі Північної півкулі.

Сузір'я Дракона – символ довголіття і багатства. Астрологи вважають, що саме у цей період усі процедури, пов'язані з профілактикою хвороб або їх лікуванням, та косметичні заходи мають більш значущий ефект.

Також можуть збільшитися успіхи в кар'єрному плані, оскільки з'явиться більше енергії для вирішення складних завдань, головне – не лінуватися, щоб отримати гарний результат.

Зорепад Оріоніди

Активність метеорного потоку Оріоніди починається 2 жовтня, а закінчується 7 листопада. Свого апогею зорепад досягає 20-21 жовтня. Оріоніди вважаються одним з найгарніших метеорних потоків, також вони дуже швидкі і яскраві. Кількість горючих частинок приблизно 15 метрів на годину. Зорепад відбудеться поблизу сузір'я Оріон. Цей метеорний потік можна буде побачити і у південній, і у північній півкулях.

Як стверджують астрологи, у період зорепаду Оріоніди деяким людям буде складно стримати емоції, на цьому грунті можуть виникати сварки та конфлікти. Але не варто в цей період надміру стримувати себе, а тримати баланс між надмірною емоційністю і холоднокровністю.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: