Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, де в Ужгороді з'являться нові автобусні зупинки (ВІДЕО)

Стало відомо, де в Ужгороді з'являться нові автобусні зупинки (ВІДЕО)
Вартість однієї такої нової зупинки - від 60 до 120 тисяч гривень. Приватна компанія, яка власним коштом втановлює конструкції, отримала дозвіл від виконкому на розміщення по 2 сіті-лайти на кожній зупинці.

На вулицях міста з'явились прямокутні основи, затягнуті сірою стрічкою, – це майбутні зупинки громадського транспорту. Розташовані вони не там, де зупиняються автобуси нині, бо старі зупинки на кількох вулицях Ужгорода - перенесуть. Частину старих – демонтували, а там, де є торгові павільйони, залишать, за умови, якщо орендарі їх переобладнають й відремонтують.

Нових же буде 8: на площах Поштовій, Шандора Петефі, Кирила і Мефодія, на початку проспекту Свободи, вулицях Фединця та Минайській. Розробники обіцяють WiFi, можливість підзарядки для телефону і табло розкладу руху. Більше у сюжеті "21 каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: