Вхiд на сайт
Авторизацiя

На пунктах пропуску "Ужгород", "Тиса" та "Дяково" страшні черги

На пунктах пропуску "Ужгород", "Тиса" та "Дяково" страшні черги
У зоні діяльності митних постів "Ужгород", "Тиса" та "Дяково" накопичилась значна кількість вантажних транспортних засобів. Пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС працюють в шатному режимі і оформляють транспортні вантажівки в межах пропускної здатності.

Наприклад, протягом 3 жовтня, через пункти пропуску, які здійснюють оформлення вантажних транспортних засобів "на виїзд з України" пропущено 552 вантажні транспортні засоби.

Наразі причиною такого трафіку вантажівок, які обирають пункти пропуску в Закарпатській області є те, що у перевізників із Росії та Білорусії закінчились безкоштовні дозволи на проїзд шляхами Польщі і тому вони їдуть до Європи через Словаччину.

Крім того, варто зазначити, що накопичення вантажних транспортних засобів протягом суботи-неділі, зумовлено тим, що на території сусідніх європейських держав у ці дні рух вантажівок заборонено.

Митники зазначають, що роблять все можливе щоб перевізникам та суб'єктам ЗЕД доводилось проводити на кордоні найкоротші терміни. З метою уникнення черг, просять взяти до уваги вказану інформацію та, за можливістю, планувати перетин митного кордону через пункти пропуску зони діяльності інших митниць.

ДФС у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: