Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спеції, вітаміни і не тільки: що підбадьорить вас восени, коли постійно хочеться спати

Спеції, вітаміни і не тільки: що підбадьорить вас восени, коли постійно хочеться спати
Осінь справді дещо "вибиває з колії". Постійні недосипання, холодна погода та мінливий настрій через це – все суттєво впливає на наш організм. Однак з однією проблемою все ж можна справитись простими методами, тому слідкуйте, що варто робити, щоб зникло бажання постійного сну.

Існує декілька здорових природних методів, як боротися з почуттям сонливості.

Вітаміни бадьорості


Восени особливо необхідні вітаміни групи В і С. Але найпотрібніший вітамін для підняття сил і духу – В1. Він міститься в молоці і неочищених злакових, а також кашах і борошні грубого помелу.

Зелений чай

Доведено, що кава бадьорить не більше, ніж на 15 хвилин. А після тиск падає і приходить сонливість. Але є інший, набагато більш ефективний напій: зелений чай. Заварений з самого ранку, він зробить тебе бадьорою аж до обіду. А опісля вже можна дозволити собі ще чашку. Не пийте зелений чай після 6 вечора, інакше матимете проблеми зі сном.

Їжа зі спеціями

Гострі і пряні страви збуджують нервову систему, тому ви скоро забудете, що таке втома і сонливість. Навіть якщо за вікном і похмуро.

Спорт

Не лініться! Регулярні спортивні навантаження допомагають нормалізувати тиск, розігнати кров, зміцнити імунітет і зарядити енергією на весь день.

Ароматерапія

Щоб не залишити осінній слабкості жодного шансу, купіть свічки, олії і аромапалички з іланг-ілангом, базиліком, сосною і цитрусовими.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: