Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Facebook почали тестувати авторизацію за обличчям власника

У Facebook почали тестувати авторизацію за обличчям власника
Компанія Facebook почала тестування функції авторизації користувача для доступу до його облікового запису через ідентифікацію особи (Face ID). Про це представники Facebook розповіли в коментарі виданню TechCrunch.

Повідомляється, що наразі нову опцію розглядають як додаткову можливість авторизації при відновленні доступу до аккаунту.

"Ми тестуємо нову функцію для тих користувачів, які хочуть швидко і просто увійти під час відновлення доступу до акаунту. Ця функція буде доступна тільки на тих пристроях, з яких ви вже заходили під своїм логіном у мережу. Це ще один крок поряд з двофакторною авторизацією через SMS, який ми робимо для того, щоб власники акаунтів могли підтвердити свою особу", – йдеться в повідомленні.

У Facebook відзначили, що якщо виявиться, що функція дійсно корисна для користувачів і її не скомпрометують хакери, компанія зможе зробити її доступною для більшої кількості людей.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: