Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині обікрали чоловіка: злодієм виявився його односелець

На Виноградівщині обікрали чоловіка: злодієм виявився його односелець
Працівники поліції Виноградівського району затримали 23-річного чоловіка, який вкрав з майстерні односельця бензопилу та мідний дріт. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 2 жовтня до дільничного офіцера Виноградівського відділення поліції звернувся 66-річний місцевий житель села Черне. Чоловік розповів правоохоронцеві, що з майстерні, яка знаходиться у дворі по місцю проживання, невідомий викрав бензопилу та шість котушок мідного дроту.

Працівники слідчо-оперативної групи спільно з дільничним відділення поліції встановили особу, що підозрюється у цій крадіжці. Ним виявився раніше судимий 23-річний односелець потерпілого.

За фактом крадіжки слідчий виноградівської поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, слідство у цій справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: