Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські ОСББ отримують допомогу із міського бюджету

Мукачівські ОСББ отримують допомогу із міського бюджету
На черговій сесії міськради депутати внесли зміни до рішення "Про затвердження Програми " Сприяння створенню та розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків в м. Мукачево на 2015-2018 роки" (нова редакція)".

Змінами визначено, що проведення ремонтних робіт в житлових будинках, де створилися ОСББ, здійснюється на умовах співфінансування мешканців, на підставі акту обстеження складається перелік заходів, визначається обсяг та вид робіт з проведення ремонту багатоквартирного будинку, складається кошторис.

Джерелом фінансування на проведення робіт є кошти міського бюджету та інші джерела не заборонені чинним законодавством, в тому числі внесків об'єднань співвласників ОСББ. Обсяг фінансування з міського бюджету для одного ОСББ встановити в розмірі до 65 тис. грн. один раз протягом дії програми.

Кошти ОСББ зможуть отримати на модернізацію, реконструкцію, утеплення і ремонт покрівель, дахового перекриття, підвальних приміщень;реконструкцію, ремонт і модернізація всіх інженерних мереж і обладнання у будинку;утеплення під'їздів (встановлення та заміна вікон, вхідних дверей);модернізація систем освітлення під'їздів; модернізація та утеплення стін фасаду.

Мукачівська міськрада


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: