Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті селяни самотужки "розібрались" із п'яним водієм

На Закарпатті селяни самотужки "розібрались" із п'яним водієм
Небайдужі мешканці села Синевир не дали повернутися нетверезому водію за кермо та викликали поліцію. І недарма - в крові чоловіка виявили 3,01 проміле алкоголю.

На території Закарпаття поліція задокументувала два факти водіння транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння. На Міжгірщині люди зупинили п’яного водія «Уралу», а на Хустщині правоохоронці спіймали нетверезого водія мопеду.

Вчора, 29 вересня, в чергову частину Міжгірського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Синевир про те, що мешканці цього населеного пункту не дали сісти за кермо п’яному водію. Група реагування патрульної поліції на місці події з’ясувала, що водій вантажівки «Урал» зупинився та вийшов з машини в с. Синевир, місцеві мешканці помітили, що чоловік перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння, тому не дозволили йому повернутися за кермо. Поліція освідчила водія, в нього виявлено 3,01 проміле алкоголю в крові.

На Хустщині в селі Яблунівка група реагування патрульної поліції зупинила 69-річного місцевого жителя. Дідусь сів за кермо незареєстрованого мопеда без водійських прав та з 0,35 проміле алкоголю в крові.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: